måndag 24 januari 2022

Uppdaterat program för våren 2022

 Här kan du ladda ner det uppdaterade programmet.

Bästa biblioteksvänner!

Knappt hade vi fått iväg vårprogrammet förrän pandemin exploderade på nytt. Det innebär nya restriktioner som vi hoppas blir kortvariga. Med detta brev får ni ett uppdaterat program. Som ni ser har vi snarast varit på offensiven. Den 30 mars kommer en helt ny programpunkt med kulturradions Gunnar Bolin. Elin Cullhed har fått flytta in i den planerade Wägnerveckan 19 maj. Hon kommer alltså inte 4 maj som tidigare annonserats.

Detta om programmet. Sedan något om restriktionerna: För Galaxen gäller tills vidare max 45 i publiken plus 5 arrangörer. Vi räknar också med att kunna sända digitalt via bibliotekets Facebook sida. Vi skickar detaljerad information om detta.

Kulturnatten 29 januari måste vi tyvärr stryka vår uppskattade tipsrunda.

Men kl 18.00 kommer vi att genomföra samtalet om Liv och litteratur med biskopen, landshövdingen och universitetsrektorn. Då gäller 45 i publiken. Eftersom kulturnatten är ett öppet evenemang utan entréavgifter kan vi tyvärr inte ge företräde åt er medlemmar. Först till kvarn alltså! Vaccinpass kan komma att krävas vid entrén till själva biblioteket. Var beredda på det.

Presentationen av nobelpristagaren Abdulrazak Gurnah i Utvandrarnas hus 9 februari (Obs i Atriumsalen, Utvandrarnas hus): Här kan vi släppa in 50 personer utan krav på vaccinationspass. Lägg märke till att ni kan köpa biljetter till halva normalpriset redan nu på Kulturparkensmaland.se eller i muséets reception. Biljetter kan också köpas på plats i entrén fram till programtillfället. Se programmet. Glöm inte kampanjkod BV2022 om du köper på nätet.

Årsmötet kommer att gå enligt programmet 16 februari. Alla medlemmar välkomna! Dagordning skickas en vecka i förväg. Senare samma kväll (kl 18) kommer Margareta Petersson att tala om Kärlek, kvinnoroller och koloniala drömmar. Mycket talar för att restriktionerna med 45 i publiken kommer att kvarstå vid detta tillfälle. Medlemmar prioriteras. Inga föranmälningar.

Med försiktig optimism hoppas vi på normala förhållanden i mars. Återkommer om detta.

Tack för ert tålamod och tack för att medlemsavgifterna flyter in trots skakiga tider. För er som ännu inte betalt för 2022 gäller 200 kr plusgiro 640 03 59-3

Med vänlig hälsning
Styrelsen genom
Christer Petersson
ordförande

Här kan du ladda ner det uppdaterade programmet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar